Pasta z tuńczyka z domową bagietką mniam, dla nas rewelacja szybciej znikała niż ja przygotowywałam bagietki :)
Składniki:
puszka tuńczyka w sosie własnym 185 g
serek topiony 100 g
2 jajka ugotowane na twardo
kilka pieczarek marynowanych 6 sztuk
Ugotowane jajka siekamy dodajemy pieczarki, serek topiony oraz odsączonego tuńczyka. Ja dałam jeszcze 2 łyżki marchewki z cebulą ze słoiczka od pieczarek marynowanych.
Wszystko razem miksujemy blenderem na gładką masę, możemy dodać posiekany szczypiorek.
Podajemy ze świeżym pieczywem.
SMACZNEGO
Nie ma to jak taka domowa pasta ze świeżym pieczywem. Pycha :)
OdpowiedzUsuńOj tak i została ze smakiem zjedzona :) :)
UsuńAwesome! Its in fact amazing piece of writing, I have got much clear idea on the topic of from this paragraph.
OdpowiedzUsuń