środa, 25 lutego 2015

Pasta z tuńczyka.

 Pasta z tuńczyka z domową bagietką mniam, dla nas rewelacja szybciej znikała niż ja przygotowywałam bagietki :) 


Składniki:
puszka tuńczyka w sosie własnym 185 g
serek topiony  100 g
2 jajka ugotowane na twardo
kilka pieczarek marynowanych  6 sztuk



Ugotowane jajka siekamy dodajemy pieczarki, serek topiony oraz odsączonego tuńczyka. Ja dałam jeszcze 2 łyżki marchewki z cebulą ze słoiczka od pieczarek marynowanych.
 Wszystko razem miksujemy blenderem na gładką masę, możemy dodać posiekany szczypiorek.
Podajemy ze świeżym pieczywem.

SMACZNEGO

2 komentarze:

  1. Nie ma to jak taka domowa pasta ze świeżym pieczywem. Pycha :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oj tak i została ze smakiem zjedzona :) :)

      Usuń